Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 51 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - Korlátozás

There are no translations available.

Tisztelt Bérlők, Használók és Sportemberek! 

Tisztelt Szervezetek!

A kormányzat által elrendelt veszélyhelyzeti eljárási rendekre, és az iskolákat érintő korlátozásokra, az önkormányzat is kénytelen lépéseket tenni az iskolákban lévő sportlétesítmények használatának korlátozása érdekében.
Ennek eredményeképpen holnaptól - 03.17. napjától - nem vehetőek igénybe az iskolai sportlétesítmények, miután az eddigi "használat" fokozott veszély helyzetet teremthet, mind a diákoknak, mind az Önök tagjainak és csapataiknak is.
Az önkormányzati és kormányzati döntéseket követő korlátozás nyomán kialakuló jogi helyzeteket, Önökkel egyeztetve kívánja rendezni az önkormányzat.
A korlátozás időtartama az elrendelt veszélyhelyzet időszakával fog - vélhetően - megegyezni.

Köszönöm megértésüket.


Oláh János

jegyző    

Last Updated (Monday, 16 March 2020 20:31)