Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 46 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - Háziorvosi ügyelet

There are no translations available.

Tisztelt Péceliek!


A háziorvosi ügyeletről szóló decemberi tájékoztató azt az információt tartalmazta, hogy Pécel város orvosi ügyelete 2019. december 17-től 2020. január 2-ig Maglódon lesz elérhető. Ez az időpont már elmúlt, az ügyelet viszont még mindig Maglódon működik.

 

Elnézést kérek mindenkitől, egyrészt, mert nem a tájékoztatás szerint alakultak a dolgok, másrészt, mert továbbra sincs jó hírem ez ügyben, ugyanis most már biztos, hogy 2020. március 31-ig a nem fog változni ez a helyzet. A képviselő-testület január 30-án fog dönteni a háziorvosi ügyeleti feladatok ellátásáról szóló közbeszerzési eljárás indításáról. Remélem, eredményes lesz a pályázat, és a határidők szigorú betartásával megoldódik a jelenleg fennálló probléma, és április 1-től újra helyben lesz elérhető az orvosi ügyelet.

Kérem a tisztelt lakosság megértését, türelmét.

Öröm az ürömben, hogy az elmúlt több mint egy hónap tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy a Maglódon dolgozó orvosok mindenki megelégedésére végezték ügyeleti munkájukat, és hívás esetén is gyorsan a helyszínre értek.

Jogosan merülhet fel Önökben több kérdés is. Például, hogy decemberben miért gondoltuk, hogy csak 2 hétig lesz érvényben ez a szükségmegoldás? Vagy, hogy miért nem írtuk már ki korábban a közbeszerzési eljárást?
Hosszan tudnám ecsetelni, mi mindent tettünk, mennyi tárgyalást folytattunk ez ügyben. Majd kiderült, hogy az egészségház épületében jelenleg nem biztosítottak az ellátás jogszabályokban meghatározott szakmai feltételei. Az engedélyekre való várakozás pedig olyan időveszteség, amely veszélyezteti havi 1,6 millió forint állami támogatás igénybevételét.
Igény esetén részletesebb tájékoztatást is szívesen adok személyesen vagy telefonon.

 Horváth Tibor 

polgármester 


Last Updated (Monday, 27 January 2020 08:07)