Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 32 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Vasút felújítással kapcsolatos tájékoztató

There are no translations available.

Kedves Péceliek!

2019. december 8-án 0.00-kor, az eredeti ütemtervnek megfelelően véget ér a vágányzár a Budapest – Hatvan vasútvonal Pécel és Aszód állomások közötti szakaszán.

 

Bár a vonalon még intenzív munka folyik, a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtésével lehetőség nyílik a vasúti forgalom korlátozott felvételére, így az utasok ismét vonattal utazhatnak mind az elővárosi, mind a távolsági viszonylatokon a pótló buszokkal történő nehézkesebb eljutás helyett.
Néhány állomáson már megnyitják a gyalogos aluljárókat, másutt viszont az állomásépületek felújítása, áthelyezése, a liftek beépítése és az ideiglenesen kialakított létesítmények környezetében a munkavégzés továbbra is folytatódik, emiatt fokozott körültekintés szükséges. A biztonságos közlekedés feltételeit mindenütt biztosítják a kivitelezők, ám az utasoknak azt javasolja a vasúttársaság, hogy a befejezésig kényelmes, stabil járást biztosító cipőben menjenek az érintett állomásokra.

 

 


Ami a gyalogos átkelést illeti városunkban az aluljáró az állomáson használható lesz, ehhez egy rajzot találnak mellékletként.

Fontos információ továbbá, hogy a Baross utcai átjáró átadása a forgalom számára az előzőleg meghirdetett 2019.12.07-ei időponthoz képest pár napot csúszik. Így 2019.12.09-én az esti órákban adják át.

Megértésüket köszönjük!