Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 57 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Elhunyt Boda Katalin

There are no translations available.

Szomorúak vagyunk. Boda Katalin tragikus hirtelenséggel elment közülünk. Utolsó útjára 2019. december 13 -án pénteken 14 órakor kísérjük. A szertartásra a Görögkatolikus templomban kerül sor.

 

 

 

 

Katit sokan ismerték Pécel Város Önkormányzat pénzügyi irodáján évekig dolgozott. Mindig figyelmes és kedves volt, mindenki szerette. Nyugdíjba vonulását követően is aktív volt, nem szakadt meg a kapcsolata a volt kollégáival. Nyugdíjasként még 2019 októberében is részt vett a választások lebonyolításában szavazatszámláló bizottsági elnökként. Tevékenykedett a péceli Görögkatolikus templom megépülésének folyamatában, működésének fenntartásában, és a közösség életében is! Őszinte szívvel együtt érzünk a gyászoló családdal!