Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 59 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Laborvizsgálat Pécelen

Az önkormányzat szerződést kötött dr. Ray Péter háziorvossal annak érdekében, hogy lakosság kérésére továbbra is működhessen laboratórium a városban. A laborfeladatokat a Ray-Med kft látja el minimális díjazás mellett.

 

A laboratórium működése: hétfő, szerda és csütörtök, reggel 7-től 9-ig tart. A leletek kiadása a háziorvosoknál történik. A vérvétel a bizonyítottan fekvőbeteg ,súlyos mozgáskorlátozottsággal bíró betegeknél ingyenes. Kis labor: vizelet, vérkép, süllyedés 500 forint, a nagy labor 1000 forint alkalmanként.  

 

 

 

 

 

 

 

Módosítás: (2018. május 29. kedd, 06:09)