Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 10 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Pannonhalmi Zsuzsa kiállítása a Ráday-kastélyban

 alt

A megnyitó pillanatai

Ünnepélyes keretek között megnyílt Pannonhalmi Zsuzsa Kötődések című kiállítása a péceli Ráday-kastély Márvány Istálló kiállítótermében. A Ferenczy Noémi-díjas keramikusművész a kiállított műveivel arra tesz kísérletet, hogy bemutassa korunkban a magyar kultúra nagy eredményeit, olyan kivételes személyiségek tekintetében, mint Ráday Gedeon.

 

Vagyis hogyan él tovább és miként hat a XXI. század emberére.
A kiállítást megnyitotta dr. Kálnoki-Gyöngyössy Márton egyetemi docens, múzeumigazgató, Szentendre Város kulturális és turisztikai vezetője. A vendégeket köszöntötte Szöllősi Ferenc Pécel polgármestere, aki városunk polgárai nevében köszönte meg Pannonhalmi Zsuzsának a hosszú évek óta tartó munkálkodását, és azt hogy szinte az egész világot bejárva öregbíti városunk hírnevét. Kiemelte továbbá, hogy büszkék lehettünk, arra hogy egy ilyen tehetséges művész él köztünk, és ajándékoz meg minket a műveinek szépségével.
Az eseményt színesítette Fábián Tímea fuvolaművész, Nagy Zsolt kürtművész és
Szilágyi Zsuzsi a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola tanulójának műsora
A kiállítás 2014. október 12-ig látogatható a Ráday-kastély nyitvatartási idejében.

 

 

alt

Felvételünkön: Szöllősi Ferenc polgármester, Pannonhalmi Zsuzsa képzőművész és Hajdi Márta, a Ráday-kastély vezetője

Módosítás: (2014. szeptember 01. hétfő, 15:37)