Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 17 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Ötödik születésnapját ünnepelte a Szamóca Gyermekközpont

alt

Középpontban a gyermek

A péceli Szamóca Családi Napközi egy nagyszabású rendezvény keretében ünnepelte ötödik születésnapját a városi sportpályán augusztus 30-án.

 

A Szamóca sátorban lehetőség volt megismerni a családi napközi és játszócsoport munkatársait, szakembereit, a péceli családok választ kaphattak különböző kérdéseikre. Szöllősi Ferenc polgármester beszédében megköszönte a Kosztolni családnak és a Gyermekközpont munkatársainak a kiváló szervezést, valamint kiemelte, hogy nagyon fontosak városunkban az ilyen és ehhez hasonló rendezvények, amelyek csak a gyermekekről szólnak. Ezt a vonalat kell megtartani és tovább vinni a jövőben is.
Arcfestés, kreatív foglalkozások, légvárak várták az érdeklődőket. Volt továbbá mobil mászófal, kalandpark és bugjump is, amelyek ingyenesen voltak használható a rendezvény időtartama alatt. Volt tanulságos mentési bemutató, illetve BMX show. Közben a színpadon is zajlott a műsor: az E-Dance táncosainak bemutatója mellett Rosta Géza, a Bóbita zenekar és a 100 Folk Celsius együttes szórakoztatta az érdeklődőket.

alt

A Szamóca Sátor előtt mindig nagy volt a nyüzsgés

alt

Bagjump: Ugrás a mélybe.

alt

Tűzoltóbemutató

alt

Szöllősi Ferenc polgármester és a Szamóca két tulajdonosa: Kosztolni József és neje

alt

Egy apuka a családi napon: Sárga Róbert, sajátos jelenléti ívvel a pólóján

alt

Vidám lovacskázás

alt

Zoknicsere!

alt

Élet a csúszdán

alt

A 100 Folk Celsius

Módosítás: (2014. augusztus 31. vasárnap, 19:45)