Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 13 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Élmények, érmek, eredmények a nyári díjmentes önkormányzati napközis táborban

Pécel Város Önkormányzata idén is megszervezte az általános iskolás gyermekek számára a 4 hetes napközis tábort július 21. és augusztus 15. között. A tábor a résztvevők számára díjmentes volt, a gyermekek ebédjét és a segítő pedagógusok bérét is az önkormányzat finanszírozta.

 

alt

Az ünneplők két csoportja az alsó és a felső képen

alt

A tábort Cseuz László sportreferens vezette, akinek eddigi sportszervezői munkáját Szöllősi Ferenc polgármester az augusztus 20-i megemlékezés keretében emléklappal köszönte meg. Sportprogramok, vetélkedők és versenyek tették tartalmassá a táborozó gyerekek mindennapját. A nebulók saját sporteszközeiket is elhozhatták, így még lelkesebben vettek részt a különböző kerékpár- illetve rollerversenyeken. Néhányan görkorcsolyát és gördeszkát is hoztak. A sportfoglalkozásokon kívül számos ügyességi versenyre és vetélkedőre is sor került. A gyermekek ellátogattak a Kistáltos Lovardához, a Történelmi Nemzeti Emlékparkhoz és sétát tettek a Rákos-patak mellett.
A heti program része volt a fagylaltozás és kötetlen szabadfoglalkozás. A hét megkoronázásaként minden pénteken éremmel jutalmazták a gyermekek egész heti teljesítményét sporteredményeik, szorgalmuk és magatartásuk alapján. Az egyik segítő, Nemcsik Gabriella tanárnő ajándékokkal kedveskedett, és a foglalkozások során Dimitrov Judit és Tóth-Majosházi Stella pedagógusok is remek kapcsolatot építettek a gyermekekkel.
A pozitív visszajelzések alapján a résztvevő gyermekek és szüleik szeretnék, ha a jövőben is lehetőséget biztosítana az önkormányzat a nyári táborozásra.

Szalontai Szilvia

alt

Cseuz László sportszervező is polgár,esteri elismerésben részesült augusztus 20. alkalmából