Konyhabemutató, nyílt nap a TS Gastro szervezésében
A péceli közétkeztetést végző TS Gastro Kft. nyílt napos rendezvényének célja az volt, hogy az eddig eltelt időszak tapasztalatait megoszthassák az érdeklődőkkel, s a résztvevők és betekinthessenek a cég munkájába.
Alapos tájékoztatást kapta az érdeklődők. Önkormányzati képviselők és a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak egy csoportja a bemutatón.
A rendezvényen több intézményvezető és szülő is felszólalt. Összességében meghatározóak voltak a pozitív vélemények a TS Gastro Kft szolgáltatási színvonalára vonatkozólag, ám az elhangzott negatív kritikákat is építő jelleggel mindig módosítják a szolgáltatási struktúrájukban.
A kiszolgált intézmények az indulás óta magas fokú fejlődést tapasztalnak, bizalommal állnak a konyha mellé.
Az elhangzott vélemények szerint, a TS Gastro Kft megfelel az elvárásoknak.
A bölcsőde részéről hangzott el néhány kérés, mely szerint:
• desszertként inkább gyümölcsöket szeretnének
• több zöldséget kérnének tízóraira, és heti háromszori főzelékfélét
• mivel sajnos közeledik a megbetegedések időszaka, kérték, hogy mennyiségileg több teát küldjenek ki a bölcsődés gyermekeknek
Ezekre a cég rögtön meg is tette a megfelelő lépéseket.
Az óvodáknak a hiányzó gyermekek étkezésének lemondása okoz nehézséget, mellyel kapcsolatban egységesen tájékoztatót függeszt ki a cég az óvodákba, melyben a szülőket tájékoztatják, hogy betegség/ hiányzás esetén a lemondás menete az lesz, hogy a szülők a lemondást, vagy az étkezés újbóli igénylését, a tárgynapot megelőző nap 12:00 óráig tudják jelezni az óvoda felé.
Az óvodák összességében elégedettek az ételek ízvilágával, az étlapok összeállításával és a mennyiséget illetően is javulást tapasztalnak.
Pozitívumként hangzott el Tűhegyi Ilona vezető óvónő részéről, hogy a cég nagy hangsúlyt fektet az óvodák látogatására és a visszajelzéseik meghallgatásra találnak.
Az iskolák szerint jóízűen esznek a gyerekek, a húsmennyiség némi emelésével lehetne javítani a színvonalon, amit a cég meg is tesz a jövőben a gördülékeny együttműködés érdekében.
A Petőfi Sándor Általános Iskolában már nagyon várják a helyi főzőkonyha megnyitását, amire december 16- án sor is kerül. Ezzel együtt a tálaló személyzet is bővítve lesz, mely által az ebédeltetés gyorsasága is javulni fog.
A TS Gastro Kft. tervei közt szerepel, hogy a decemberi hónapban létrehoznak egy közös találkozót a napközis pedagógusokkal, mert ők is minden nap részesei a gyermekek étkezésének, és sok visszajelzés érkezik hozzájuk közvetlenül a gyermekektől.
A cégvezetők elmondták, hogy a kéréseknek eleget kívánnak tenni, hiszen céljaik az intézményekkel közösek: a legfontosabb számukra a gyerekek megelégedettsége az ételek íz világára, mennyiségére, minőségére vonatkozólag.
Last Updated (Tuesday, 03 December 2013 17:50)