Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 81 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Döntés a péceli piac működéséről 2020.03.20.

There are no translations available.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy 2020.03.20. napjától bizonytalan ideig a péceli piacon folytatott kereskedelmi tevékenység beszüntetését rendelem el.

Horváth Tibor

polgármester  

 

Tájékoztató - EÜ Központ

There are no translations available.

Tájékoztatás Tormay Károly Egészségügyi KÖzpont Gödöllő


Laboratóriumi- és röntgen vizsgálatok elvégzését csak sürgős beutalóval, sürgős szükség fennállása esetén áll módunkban elvégezni.
Labor esetén kivételt képez:
- a terhesgondozás keretén belül végzett vizsgálatok
- a tartósan kumarin tartalmú alvadásgátló gyógyszert szedők INR
vizsgálatai
- az onkológiai kezelés alatt vagy diagnózis előtt állók vizsgálatai
- tenyésztéses vizsgálatok sürgősségi jelzéssel ellátott beutalóval.

Read more...

 

Tájéjoztató - HIVATAL

There are no translations available.

Felhívjuk a lakosság figyelmét a kialakult helyzetre való tekintettel a Péceli Polgármesteri Hivatalban NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT további információért hívja a hivatal telefonszámát, majd tárcsázza a kívánt melléket. 

Tel: 06-28-452-751

Továbbá a Polgármesteri hivatal recepciójára letettünk egy postaládát, amibe beledobhatják a halaszthatatlannak vélt leveleiket. A postaládát minden nap 8-16 óráig érhetik el a hivatal recepcióján.

Köszönjük megértésüket!

 

Tájékoztató - óvodák nyitva tartása

There are no translations available.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel Pécel Város Önkormányzata úgy döntött, hogy az eddigi igénybevétel alapján 2020. március 19-től az óvodai ellátást ügyeleti rendszerben a Szivárvány Tagóvodában biztosítja.
Ez azt jelenti, hogy a kiscsoportos gyermekfelügyeletet csak a Szivárvány Tagóvodában (Szent Imre krt.13) látjuk el, a három óvoda személyzetével.

 

Read more...

 

Tájékoztató - pedagógiai szakszolgálatok

There are no translations available.

A Ceglédi Tankerületi Központ utasítása értelmében a pedagógiai szakszolgálatoknál személyes találkozást igénylő ellátás nem folytatható 2020.03.16-tól.

A pedagógiai szakszolgálatok szakmai feladataikat online formában fogják végezni.
Mindenki szíves megértését és türelmét kérem a kialakult helyzet miatt.

Read more...

 

Közlemény - DPMV Zrt.

There are no translations available.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat,

hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel - a társszolgáltatókhoz hasonlóan - 2020. március 17-től kezdődően Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. határozatlan időtartamra szólóan HÁROM KIVÉTELTŐL ELTEKINTVE VALAMENNYI ÜGYFLÉLSZOLGÁLATÁN SZÜNETETLETI A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁST.

     

 

Polgármesteri intézkedés - 2020.03.16.

There are no translations available.

A koronavírus-járvány világban és Európában való terjedésének gyorsulása és a magyarországi megjelenése miatt, a Magyarország Kormánya által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a vírus lehetséges megjelenésének és terjedésének kockázatát, 2020. március 17. napjától kezdődően, visszavonásig terjedő időtartamra a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház intézmény esetében rendkívüli szünetet rendelek el.

A rendkívüli szünet ideje alatt az intézmény nem fogad látogatókat, olvasókat.

Kérem szíves megértésüket és együttműködésüket.

 

 

Közlemény! - 2020.03.13.

There are no translations available.

Tájékoztatom a lakosságot a koronavírussal kapcsolatban

 

Pécel Város Önkormányzata mindent megtesz azért, hogy gátolja a járvány terjedését, ezért a március 15-i rendezvények műsorai elmaradnak.

Személy szerint én és a többi városvezető folyamatos kapcsolatban vagyunk a hatóságokkal és állami szervekkel valamint a péceli háziorvosokkal is. Figyelemmel kísérjük a Kormány és az operatív törzs tájékoztatóit, valamint a fertőzés veszély megfékezése érdekében fokozott figyelmet fordítunk a higiéniai követelmények fokozott betartására a péceli orvosi rendelő, illetve az intézményeink területén. Minden Péceli intézmény ennek érdekében intézkedési tervet dolgozott ki, melyet itt olvashatnak.


Horváth Tibor

polgármester  

 

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató

There are no translations available.

A 2019-es év végén egy olyan új koronavírus törzs került azonosításra Kínában, amelyet korábban még nem észleltek emberi megbetegedések okozójaként. A jelenleg Kínában zajló járvány elsődleges forrása szintén egy állatfaj lehet, de a pontos forrás egyelőre még nem ismert. Az új koronavírus genetikailag hasonló a SARS-koronavírushoz, de jelenleg kevés ismeret áll rendelkezésére a vírus jellemzőiről, tulajdonságairól.

Read more...

 

Tájékoztató - DPMV Zrt.

There are no translations available.

2020. március 11-én a Kormány elrendelte a rendkívüli jogrendet, és vészhelyzetet. Ezen a napon a WHO világjárvánnyá minősítette a koronavírust.  Ezzel kapcsolatban a Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. tájékoztatója:


 

Tájékoztatás - COVID-19

There are no translations available.

Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális alapszolgáltatásokban

 

Tájéjoztató - Gyermekétkeztetés

There are no translations available.

Intézményi gyermekétkeztetés biztosítása a koronavírus-helyzet kapcsán

Azon szülők, akik nem veszik igénybe az intézményi ellátást, de étkeztetést igényelnének, az igényüket - a veszélyhelyzet elrendelése előtti gyakorlatnak megfelelően - az érintett intézményben jelezzék, de ennek során azt is vegyék figyelembe, hogy az ételeket személyesen kell/lehet átvenni, és akik eddig nem voltak jogosultak az ingyenes étkeztetésre, azoknak ezután is fizetniük kell majd az ételekért.

 

Felhívás 70 éven felüli péceli lakosokhoz!

There are no translations available.

A Kormány arra kéri a 70. évüket betöltött személyeket, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Ha ezt a 70. életévét betöltött személy vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az alapellátásáról való gondoskodás az önkormányzat polgármesterének a feladata. Ennek megvalósítása a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálat és további önkéntes segítők bevonásával történhet.

Read more...

 

Tájékoztató az intézkedésekről 2020.03.16

There are no translations available.

Tájékoztatom a péceli lakosságot, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a mai napon 2020.03.16-án a következő döntéseket hoztam meg:

- A mai naptól (2020.03.16.) a tüdőszűrést beszüntetjük.

- 2020.03.17-étől a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház határozatlan ideig nem látogatható. Nem lesznek megtartva a programok, illetve a könyvtár sem lesz elérhető.

- Pécel Város Óvodái és Napsugár Bölcsőde határozatlan ideig korlátozottan a szülői igényeknek megfelelően fog működni, és vizsgáljuk a további korlátozó intézkedések módját és időpontját. Bővebb információért az adott intézmények vezetőit keressék.

- Tájékoztatni szeretném Önöket arról is, hogy 2020. március 17-étől a Pécel Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is megváltozik. A személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. Sürgős ügyeiktől kérem telefonon, illetve elektronikus úton kérjen tájékoztatást. 

- Pécel Üzemeltető Kft. érintésmentes fertőtlenítést végez az orvosi rendelő területén naponta többször.

- Helyi járat menetrendszerinti járatain a busz vezető naponta többször fertőtlenítést végez, az előírásoknak megfelelően.

- Megszervezzük az otthoni étkezést azon gyermekek számára, akik jogosultak az ellátásra és igényüket jelzik. Ezen felmérés az intézményvezetőkkel közösen zajlik.

- Kérem lehetőség szerint kerüljék az elkövetkezendő napokban a játszóterek használatát. A kialakult helyzetre való tekintettel Pécel Üzemeltető kft. a játszótéri játékok fertőtlenítését is többször elvégzi.

Jelen pillanatban nincs hatósági karanténban péceli lakos.

Amennyiben bármilyen azonnali intézkedést igénylő problémája van, esetleg idős és nincsen kihez segítségért forduljon, abban az esetben keresse kizárólag telefonon a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálatot.

Kérem, kísérjék figyelemmel honlapunkat (www.pecel.hu) és Pécel Város Önkormányzatának facebook oldalát!

Vigyázzanak egymásra és szeretteikre!


Horváth Tibor 
polgármester 

Telefon: 06-20-411-7856  

 

Gyermek fogorvos - szabadságon

There are no translations available.

Dr. Török Jolán gyermek fogorvos 2020.03.21-től 03.25-ig szabadság miatt nem rendel. Helyettesíti: Dr.Rácz Katalin fogszakorvos saját rendelési idejében (2020. 03. 20-án, 03.24-én és 03.25-én) és Dr.Tamás Ágnes fogszakorvos szintén saját rendelési idejében (03.23-án).

 

Tájékoztató - Korlátozás

There are no translations available.

Tisztelt Bérlők, Használók és Sportemberek! 

Tisztelt Szervezetek!

A kormányzat által elrendelt veszélyhelyzeti eljárási rendekre, és az iskolákat érintő korlátozásokra, az önkormányzat is kénytelen lépéseket tenni az iskolákban lévő sportlétesítmények használatának korlátozása érdekében.
Ennek eredményeképpen holnaptól - 03.17. napjától - nem vehetőek igénybe az iskolai sportlétesítmények, miután az eddigi "használat" fokozott veszély helyzetet teremthet, mind a diákoknak, mind az Önök tagjainak és csapataiknak is.
Az önkormányzati és kormányzati döntéseket követő korlátozás nyomán kialakuló jogi helyzeteket, Önökkel egyeztetve kívánja rendezni az önkormányzat.
A korlátozás időtartama az elrendelt veszélyhelyzet időszakával fog - vélhetően - megegyezni.

Köszönöm megértésüket.


Oláh János

jegyző    

 

Tájékoztató - KORONAVÍRUS 2020.03.14.

There are no translations available.

JELENLEGI ÁLLÁS SZERINT NYITVA LESZNEK A PÉCELI ÓVODÁK ÉS A BÖLCSŐDE IS.

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a bölcsőde és az óvodák további folyamatos működtetésével kapcsolatos lépéseket, fenntartói döntéseket egyeztetjük az érintett intézmények vezetőivel és dolgozóival, valamint az érintett szülőkkel. Igazodunk a Kormány döntéseihez és tartjuk a kapcsolatot Dr. Szűcs Lajos Országgyűlési képviselővel is.

Az operatív törzs mai (2020.03.14) sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján kérjük a szülőket, hogy az óvodák illetve a bölcsőde e-mail címére jelezzék, hogy igénybe kívánják-e venni az óvodai ellátást a jövő héten!


Horváth Tibor

polgármester

Gesztenyés Óvoda

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Telefonszámok: 06-28-662-083/084

Nyitnikék Óvoda

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Telefonszámok:06-28-662-035, 06-20-801-2780

Szivárvány Óvoda

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Telefonszámok: 06-20-801-2418, 06-28-662-082

Napsugár Bölcsőde

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Telefonszámok: 06-20-801-2747

 

Közlemény - Március 15.

There are no translations available.

Pécel Város polgárainak biztonságát szem előtt tartva sajnálattal közöljük, hogy az idei március 15-i városi rendezvény és a Karsai Zsigmond emlékév első eseménye elmarad!
Köszönjük megértésüket!


Horváth Tibor
polgármester 

 

TÜDŐSZŰRÉS - 2020

There are no translations available.

FELHÍVJUK A LAKOSSÁG FIGYELMÉT, 

hogy Pécel városában
2020. március 06. napjától 2020. március 20. napjáig

TÜDŐSZŰRÉST TARTUNK.

A vizsgálat ideje: 

munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között 

(a szükséges üzemszünetekkel) 

A tüdőszűrés helye: Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház
(2119 Pécel, Isaszegi út 3.)

Read more...

 

Tájékoztató - DTKH

There are no translations available.

SZÜNETEL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS

Duna- Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft Ügyfélszolgálati irodáiban.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a koronavírus járvány megelőzése és minimalizálása érdekében 2020. március 13-ától (péntektől) minden Ügyfélszolgálati irodánkban és Ügyfélkapcsolati pontunkon határozatlan időre szünetel az ügyfélfogadás! Kérjük ügyintézésére az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket válasszák!

ELÉRHETŐSÉGEINK: Postacím: 2700 Cegléd, Kút utca 5. tel.: 53/500-152, 53/500-153
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; WEB: www.dtkh.hu

Megértésüket köszönjük!